Wie is Charlotte?

Charlotte nagelstudio nagelsalon schoonheidssalon oostkamp hertsberge ruddervoorde waardamme zedelgem loppem veldegem aartrijke ichtegem eernegem bekegem kortemark handzame werken zarren koekelare bovekerke zande wingene zwevezele lichtervelde torhout hooglede gits

 

Hi, welkom op mijn website!

Ik ben Charlotte en ik ben gepassioneerd door all things beauty. Ik studeerde af als leerkracht, maar werkte daarna eerst 4 jaar bij een schoonheidswinkel. Daar werd mijn passie helemaal getriggerd.

Ondertussen werk ik opnieuw in het onderwijs, maar beauty blijft me achtervolgen. Ik besloot de Manicurist & Acrygel Artist opleiding bij ASAP in Brugge te volgen. Daar leerde ik bij Meggie de kneepjes van het vak.

In deze branche is het immens belangrijk om je te blijven bijscholen. Daarom volgde ik nog een online opleiding bij Tanya Savchenko, een vaste waarde in de nagelwereld. Daarna stapte ik onmiddellijk in in de TS Club, een platform voor nagelstylistes boordevol informatie.

Ben je benieuwd naar alle opleidingen die ik volgde? Je vindt ze allemaal op deze pagina.

Ik neem mijn kennis en passie mee in mijn eigen zaak: Charlotte’s Beauty & Nails.

In 2020 startte ik met Charlotte’s in mijn ouderlijk huis in Deerlijk. Daar werd een van de ruimtes omgetoverd tot een gezellige oase van rust en beauty.

Vanaf begin 2023 kan je mij terugvinden in mijn gloednieuwe salon in Torhout, waar ik ook woon samen met mijn vriend en 2 honden. Hier kon ik helemaal mijn eigen ding doen, waardoor je als je binnenkomt helemaal ondergedompeld wordt in de sfeer van Charlotte’s: gezellig, rustgevend en helemaal in het teken van all things beauty! Je kan langskomen om je nagels mooi te maken, je wenkbrauwen in vorm te brengen of een zone te laten ontharen.

Neem gerust een kijkje op de website en contacteer mij voor meer informatie.

Tot binnenkort!

Charlotte