Behandelingen

Voor meer specifieke informatie over de prijzen: klik hier

nagels manicure oostkamp hertsberge ruddervoorde waardamme zedelgem loppem veldegem aartrijke ichtegem eernegem bekegem kortemark handzame werken zarren koekelare bovekerke zande wingene zwevezele lichtervelde torhout hooglede gits

MANICURE of PEDICURE
Bij elke manicure is een volledige nagelverzorging inbegrepen in de prijs.

MANICURE €25
Ben je geen fan van toeters en bellen, maar wil je wel graag verzorgde handen? Kies dan voor een gewone manicure. 

GELLAK €45
Gellak of gel polish, door velen gelish genoemd, is een semi-permanente nagellak die je 2 à 4 weken kan houden. Dit is ideaal als je op reis vertrekt of de feestdagen wilt doorkomen met mooie, verzorgde nagels.

NATURAL NAIL TREATMENT €50 – €55
Bij een natural nail treatment werken we op de natuurlijke nagel, zonder verlengingen. Afhankelijk van jouw noden en wensen, kiezen we voor een ander product. Dat kan rubberbase, biab, T-gel, acrygel of zelfs acryl zijn. Dit kan “naturel”, dat betekent dat we een product kiezen met een lichte kleur. Dit kan ook “full colour”, dat betekent dat we afwerken met een kleur naar keuze.

NAGELBIJTERARRANGEMENT (4 behandelingen) – €180
Ben je een nagelbijter? Wil je er graag mee stoppen, maar is dat nog niet gelukt? Ik help jou graag op weg! Het nagelbijterarrangement bestaat uit 4 behandelingen. Bij je eerste behandeling krijg je een nagelriemolie mee naar huis. Deze moet je gebruiken zoals ik het vraag. Je komt telkens na +/- 2 weken terug. Dit is om de hechting en de groei te garanderen. Na de 4 behandelingen kan je overschakelen op een “normale” behandeling naar keuze, waarbij je om de 3 à 4 weken komt voor een bijwerking. 

ENKEL VERWIJDEREN + VERZORGEN €35
Een (semi-)permanente manicure verwijder je best niet zelf. Daarmee kan je je nagels beschadigen! Kom gerust bij me langs om je gellak, acryl of acrygel veilig te verwijderen. Achteraf worden de nagels extra verzorgd. Je krijgt een nagelriemolie en een vijl mee naar huis. Zo kan je je nagels thuis verder in topconditie houden.

KUNSTNAGELS €50 – €85
Bij deze behandelingen gaan we gaan werken met T-gel, acrygel of acryl. Deze producten zijn ontworpen om lange nagels de stevigheid te bieden die ze nodig hebben. Hier kunnen we de nagel gaan verlengen a.d.h.v sjablonen. De lengte en vorm passen we aan aan je wensen.

FRENCH MANICURE +€10
Een French manicure is niet meer weg te denken uit de nagelwereld. Dat witte randje ziet er altijd classy en chique uit. Of wil je toch liever iets speelser? Dan kies je gekleurde randjes! Deze afwerking moet je op voorhand bij boeken, zodat ik de tijd kan inrekenen.

BABYBOOM +€10
Net zoals een French manicure is een French ombre of Babyboom ook niet meer weg te denken. Wil je dit graag bij je volgende behandeling? Vergeet het dan niet in te boeken.

NAIL ART €1 – €3
Nail art is heel mooi, maar vraagt extra tijd en product. Daarom wordt er per nagel een meerprijs gevraagd.
Voorbeelden van nail art: glitter, striping tape, marble, water decals, …

HERSTELLING €0 – €8
Het overkomt ons allemaal: een van de nagels is kapot. Kom dan snel langs! Ik herstel je nagel zodat je manicure weer tip-top in orde is. 

wenkbrauwen epileren kleuren in vorm brengen shapen henna tinting oostkamp hertsberge ruddervoorde waardamme zedelgem loppem veldegem aartrijke ichtegem eernegem bekegem kortemark handzame werken zarren koekelare bovekerke zande wingene zwevezele lichtervelde torhout hooglede gits

WENKBRAUWEN

NATURAL BROWSHAPING €25
Houd je van mooie wenkbrauwen, maar krijg je ze zelf niet in de goede vorm? Dat is te begrijpen. Met behulp van de browmapping techniek kan ik elke keer de perfecte vorm creëren! Ik onthaar met suikerwax en werk af met pincet en schaartje.

RESHAPING (binnen 4 weken) €20
Ben je al langs gekomen voor een browshaping en wil je graag je wenkbrauwen onderhouden? Kom dan binnen de 4 weken langs voor een reshaping, dan hoeven we de browmapping niet opnieuw te doen.

SHAPING & TINTING €35
Bij deze behandeling voer ik ook de browmapping uit om de perfecte vorm van jouw wenkbrauwen te bekomen. Daarna kleur ik ze, zodat jij wekenlang kan genieten van dat ietsje meer! Zo hoef je je wenkbrauwen niet dagelijks te tekenen of in te kleuren.

HENNA BROWS €50
We starten ook bij deze behandeling met een browmapping. Daarna wordt de henna aangebracht. Hierdoor lijken de wenkbrauwen voller, omdat de huid wordt meegekleurd. Dit effect blijft gemiddeld twee weken op de huid en tot zes weken op de haartjes.

ROYX pro suikerontharing sugar wax oostkamp hertsberge ruddervoorde waardamme zedelgem loppem veldegem aartrijke ichtegem eernegem bekegem kortemark handzame werken zarren koekelare bovekerke zande wingene zwevezele lichtervelde torhout hooglede gits

SUIKERONTHARING

Over suikerontharing valt er heel veel te vertellen. Lees er hier alles over.

Boek je voor meer dan €80 aan suikerontharingen in één afspraak, dan krijg je 10% korting.

De kracht van het ontharen met suiker zit hem in deze 10 voordelen:

  • 100% natuurlijke ingrediënten
  • Het ontharen is tot 50% minder pijnlijk, alleen de haren en de dode huidcelletjes worden verwijderd.
  • Geen allergische reacties
  • Minimum aan irritatie en roodheid
  • ROYX PRO suikerpasta’s breken de haartjes niet af, zodat ingegroeide haren geen kans hebben.
  • Suikerontharing gebeurt steeds op lichaamstemperatuur, dus geen risico op verbranding.
  • ROYX PRO suikerpasta is wateroplosbaar, geen klevende resten op de huid of de kledij.
  • De haargroei vermindert na iedere behandeling en de haarstructuur verfijnt.
  • Suikerontharing is ook uiterst geschikt voor de meest gevoelige plaatsen.
  • Geeft je een zachte, gehydrateerde huid.